CREATIEVE THERAPIE

 

 

Rouw verweven door te praten en creatief bezig te zijn.


Deze dag staat in het teken van de dierbare die je mist.


Je kan je verhaal in vilt vertellen in de vorm van een viltboek, zodat je een herinnering hebt voor altijd. Dit kan in verschillende maten. En heeft een houten sluiting. 


Er is ook een boek met houten bladzijden. Deze is er in één maat. De vilten bladzijden komen aan één kant op het hout. Zodat je aan de andere kant foto's kan plakken of een tekening. Je kan er een envelop in maken, waar je een brief  in kan stoppen aan de dierbare die je mist. 


Het vilt verhaal kan ook een herinneringsplekje worden in een hemeldoos. Ook hier kun je het vilt aan de binnen of buitenkant doen en het combineren met tekeningen of foto's. Er past een kleine urn in, maar ook een waxinelichtje.


Intuitief vilten bestaat ook tot de mogelijkheden. Later kan de keus gemaakt worden of het een kaft is voor een notitieboekje of als vilterij bijvoorbeeld.

 

HOE VERLOOPT DE DAG

 

 

Om te beginnen branden we een kaarsje voor diegene waar deze dag extra aan gedacht wordt tijdens het maken van het verhaal in vilt.

 

Het wordt een dag met een lach en een traan. Waar verteld kan worden over wat je / jullie is overkomen, en waar geluisterd wordt naar de ander. 


We beginnen met koffie en thee, en bij de tweede ronde zit wat lekkers. Tussendoor zijn we al begonnen met de uitleg. En gaan we beginnen met de eerste lapjes leggen. Naarmate de dag vorderd ga je beter snappen wat je aan het doen bent. En ik ben er om je te helpen.


Je gaat je verdriet en de kleuren die je voelt vastleggen in vilt. Ook kun je symbolen maken of iets wat je sinds de heftige gebeurtenis steeds ziet, in gedachten of in het echt.


Tussen de middag zorg ik voor een lekkere lunch. geef op het inschrijf formulier aan als ik ergens rekening mee dien te houden.


S'middags gaan we verder en maken we er een geheel van. Aan het einde van de dag ga je met een tastbare herinnering naar huis.

 

ROUWVERWEVEN

 

 

VERTEL JE VERHAAL IN VILT


Deze workshops kunnen in één dag gedaan worden,

van 10.00 tot 16.00 uur. Er is ook een workshop van 2 dagen.

Ook bestaat er de mogelijkheid van 10 dagen met een knipkaart.

Deze is een jaar geldig. 

Prijzen incl alle materialen, koffie/thee en iets lekkers, lunch.

VILTBOEK


Je gaat schilderen met wol en zo ontstaat jouw verhaal op de eerste bladzijden van jouw boek.Je gebruikt de kleuren die je erbij voelt en werkt gedachten uit

.

Kosten workshop 1 dag. [klein formaat boek]

€127,00 p.p. in een groep [max 4 personen]

€187,00 privéles, geef dit aan op het inschrijfformulier.

We plannen samen een datum.


Kosten workshop 2 dagen. [groot formaat boek]

€297,00 p.p.in een groep [max 4 personen]

€357,00 privéles, geef dit aan op het inschrijfformulier.

We plannen samen een datum.


Kosten workshop 1 dag [1 bladzijde / vilterij]

€137,00 p.p. in een groep [max 4 personen]

€197,00 privéles, geef dit aan op het inschrijfformulier.

We plannen samen een datum.


HOUTEN VILTBOEK


Je kan het verhaal helemaal van vilt maken, ook is het mogelijk het te combineren met foto's, een brief, tekening....., je eigen ideeën erin verwerken.


Kosten workshop 1 dag.

€137,00 p.p in een groep [max 4 personen]

€197,00 privéles, geef dit aan op het inschrijfformulier.

We plannen samen een datum.

 HEMELDOOS


Je gaat met mijn hulp je eigen hemeldoos bekleden. Met een door jou zelf gemaakte stof, genaamd vilt. Met merino wol, zijde en vezels.

In de kleuren die je voelt en jouw aanspreken. Ga je jou vilt verhaal vertellen. 


Kosten workshop 1 dag.

€197,00 p.p in een groep [max 4 personen]

€227,00 privéles, geef dit aan op het inschrijfformulier.

We plannen samen een datum.


Als ouders kun je samen met de kinderen [6 tot 12 jaar] een hemeldoos maken, bijkomende kosten €35,00 per kind.JAARPROGRAMMA intuitief vilten


10 maanden lang, één dag voor jezelf.


Met een knipkaart die 1 jaar geldig is kom je 10 keer naar het atelier om intuitief te vilten. Helemaal vanuit je hart ga je werkstukken maken die we na het jaar aan elkaar gaan verweven. Heb je daar zelf andere ideeën over, dan hoor ik dat graag. Ik hou van eigen input.


Waarom intuitief vilten, Je gaat uit je hoofd en kijkt met je hart. Je laat het gebeuren. Komen wat er komt. Het gaat er niet om dat het "mooi"moet worden. Het gaat om het gevoel en de inzichten die het je geeft. Waar je weer mee verder kunt. op welke manier dan ook.Volg je intuite en maak je eigen stijlKosten voor 10 lessen.

€1333,00 [Dit zijn altijd privé lessen]


Data is altijd in overleg, en op de dag dat je er bent plannen we de volgende.